Huurkoop instrumenten

Huurkoop instrumenten

Als nieuwe service hebben we als muziekwinkel de Huurkoop van instrumenten.

Hieronder zie je ons assortiment dat wij zorgvuldig hebben geselecteerd op kwalitatieve instrumenten voor een scherpe maandprijs. Je kan zodoende al vanaf 10,- per maand een instrument met huurkoop aanschaffen. Binnen 1 jaar is het instrumenten dan jou eigendom.

Bekijk hieronder alle info en het assortiment mocht je vragen hebben of interesse in een van de instrumenten kom dan langs in onze winkel of neem contact op via het contactformulier.

Het is ook mogelijk om de instrumenten in 1 koop aan te schaffen u ontvangt dan 10% korting op de huurkoop prijs.

Je sluit een overeenkomst met Muziekwinkel Amersfoort, je betaalt de eerste termijn van drie maanden plus de verschuldigde borgsom in de winkel en krijgt een nieuw instrument mee.

Daarna ontvang je via email de facturen per kwartaal. Na afloop van de gehele huurperiode van 3 kwartalen ontvang je een factuur met het verschuldigde restbedrag. Zodra het restbedrag is betaald, is het instrument jouw eigendom.

Als het instrument toch niet bij jou blijkt te passen, kun je het aan het eind van de lopende huurperiode (3 maanden) terugbrengen. Indien het instrument in goede staat verkeert, krijg je de borg terug in de winkel en wordt het contract ontbonden.

Bij Muziekwinkel Amersfoort bieden we ook de mogelijkheid om instrumenten te huren; of wel instrumenten aan te schaffen via huurkoop. Wij hebben hier een speciaal assortiment voor geselecteerd van kwalitatieve instrumenten die wij met een goed gevoel aan u meegeven.

Eventueel kun je ook accessoires meenemen in je huurkoop contract, om zo gelijk helemaal goed van start te gaan. Mocht het instrument je toch niet bevallen of je wilt stoppen met de lessen dan kun je het instrument ook altijd weer inleveren en de borg ontvang je terug als jou instrument in goede staat terug komt.

Als je een instrument bij Muziekwinkel Amersfoort wilt huren met het recht tot koop, dan sluit je een overeenkomst. Hieronder staat een voorbeeld.