Retourneren

Retourneren

Soms kan het zijn dat je een product besteld wat toch niet helemaal is wat je ervan verwachte.

Uiteraard mag je de producten retourneren of ruilen. Dit kan zonder opgaaf van reden. De producten dienen dan wel ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking te zitten. Je hebt 14 kalenderdagen na ontvangst van de producten om te melden per e-mail dat je één of meerdere producten retour wilt sturen.

Alvorens je het product retour stuurt, stuur ons dan een email dat je een product wilt retourneren met dit ingevulde retourformulier. Je hebt vanaf het moment van het aanmelden 14 dagen om het product retour te sturen. Verpak het product goed als je het naar ons retour stuurt.

Producten die retour worden gestuurd zonder aanmelding per email vooraf, of waarbij de retour termijn van 14 dagen is verstreken worden NIET in behandeling genomen.

Na ontvangst van de retourzending zal Muziekwinkel Amersfoort het order bedrag inclusief de verzendkosten (indien betaald) van de bestelling terugstorten op je bankrekening (binnen 14 dagen na aanmelden retour). De kosten voor het retour sturen zijn voor rekening van de consument. Indien de producten toch gebruikt blijken te zijn, wordt er een schappelijke waardevermindering in rekening gebracht.

Hier alle stappen nog even op een rijtje.

  1. Stuur ons een email met het bericht dat je een product retour gaat sturen (liefst in combinatie met retourformulier). Stuur nog niets retour.
  2. Wacht een email van ons af met daarbij een retournummer.
  3. Stuur het product goed verpakt retour in de originele verpakking (methet retourformulier).
  4. Na wij de producten in goede orde hebben ontvangen, storten wij hetbedrag retour op jouw rekening.